Foto's voor website Tine Noreille

Tine Noreille is kunstenaar en docent Creatief Boekbinden.

Ze is al heel haar leven gek op papier, gek op boeken, gek op creatief bezig zijn. Naast boekbinden doet ze ook grafiek. Zo kan ze haar eigen bindwerk illustreren met grafisch werk.

Tine Noreille ontwikkelde haar eigen unieke snijtechniek (met mes en lat!), die ze zelf al gebruikte omdat ze weinig apparatuur had en toch heel net afgewerkte boeken wou. Het systeem is eenvoudig, logisch en eens je het door hebt speel je ermee en werk je nooit meer anders. Dat ziet ze ook bij haar cursisten. Hun enthousiasme was zo groot dat ze haar methode nu  aan zoveel mogelijk mensen wil doorgeven. Vandaar het idee om er een film van te maken en de DVD is verkrijgbaar via haar website.

Leen De Vos - webdesign en fotografie maakte een website voor Tine Noreille en de foto’s van haar kunstwerken als een compleet totaalpakket.

Laat iets weten


 

Kan ik iets voor je doen? Laat dan zeker iets van je horen. Ben je benieuwd naar meer foto's, handgemaakte boeken of heb je een website nodig, snuister dan zeker verder op deze website...

 

Pin It on Pinterest

Share This