Boek voor Circulus-Berkel

Van True Communications, een bureau voor creatieve communicatie uit Apeldoorn (Nederland) kreeg ik volgende vraag:

Ik ben voor een klant van mij bezig met een project waarbij we een bijzonder boek maken. Deze klant is afvalinzamelaar en schenkt de gemeente waar ze voor werken een boek wegens de herintrede van een oude raadszaal, die vroeger tevens als bibliotheek diende.

Dit boek willen we opbouwen uit bijzondere materialen die recyclebaar zijn of juist al gerecycled zijn. We willen hier een omslag van maken, en de inhoud drukken op dik papier. Daarbij willen we tussenbladen maken die ook van gerecycled materiaal zijn, denk hierbij aan een plaat karton, een plaat gerecycled plastic, gerecycled hout etc.

Het idee is al mooi, maar we hebben geen idee hoe we dit bij elkaar willen binden en dachten; misschien kun jij iets voor ons betekenen.

Zo’n leuke uitdaging… dat moet je mij geen twee keer vragen!

De afvalinzamelaar bleek Circulus-Berkel te zijn die actief is in de regio Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Het bijzondere afvalboek Van Toen naar Nu is ondertussen overhandigd aan burgemeester Andries Heidema en heeft zijn plekje gekregen in de raadszaal van Deventer.

 

contact


 

Pin It on Pinterest

Share This