Op zoek naar een professionele, moderne website?

Ik maak websites voor

Ik verzorg het ontwerp, de technische implementatie en het onderhoud van je website. Het spreekt voor zich dat je website responsive (geoptimaliseerd voor mobiele apparaten) en zoekmachinevriendelijk (goed vindbaar in Google) zal zijn.

Samen realiseren we je wensen binnen je budget en de afgesproken tijd.

Totaalpakket

Als ik een opdracht aanneem dan zorg ik voor alles wat je nodig hebt om je website te lanceren, inclusief de registratie van je domeinnaam en de hosting (parkeerplaats van je website).

De kosten voor de domeinnaam registratie en de hosting voor het eerste jaar zijn trouwens inbegrepen.

Je hebt een website nodig

Een website is een absolute must voor iedere zaak die zichzelf serieus neemt. Steeds meer mensen gebruiken het internet om informatie te zoeken over de producten en diensten die ze nodig hebben. Het is zeer waarschijnlijk dat je concurrenten ondertussen wel een website hebben en zolang jij niet op het internet aanwezig bent is dat een behoorlijk nadeel. Misschien volstaat een eenvoudige website met informatie over jouw producten/diensten en contactgegevens.  Misschien heb je iets groters nodig waarbij je bijvoorbeeld een online kalender nodig hebt, of een webshop.

Iedere onderneming is anders, dus er bestaat geen vast stramien voor welke pagina’s je nodig hebt op je website. Je kan kiezen voor een trendy 1-pagina-website of voor het meer klassieke model van meerdere pagina’s. In het laatste geval zijn de volgende pagina’s een goede start:

  • Home pagina met een inleidingstekst voor je website
  • About pagina of Over ons pagina met informatie over jou en je bedrijf
  • Producten of diensten met details van je producten of diensten die je levert
  • Prijzen pagina met details van de vergoedingen en erelonen die je vraagt
  • Contact pagina en dit is wellicht de belangrijkste pagina met je contactgegevens

Een goede indruk maken

Je website is een eerste kennismaking met jou en je bedrijf. Daarom is het heel belangrijk dat je website een goede eerste indruk nalaat. Het is als een etalage. Als je voor een  etalage staat die er slordig en niet uitnodigend uitziet, zal je waarschijnlijk niet naar binnen gaan en nog even verder kijken. Als een winkel er mooi en professioneel uitziet, ben je al meer geneigd om binnen te gaan en iets te kopen. Het is net hetzelfde bij een website. En goed gebouwde, stijlvolle website kan de bezoeker uitnodigen om meer over jou en je bedrijf te weten te komen.

Bestaande website opfrissen

Heb je al een website, maar is ie ondertussen een beetje verouderd? Wil je graag een nieuw design of een update van de inhoud? Laat me weten wat je wensen zijn en ik ga er mee aan de slag. Stuur me een mailtje en we bekijken samen wat er mogelijk is.

Zelf doen of uitbesteden?

De inhoud van je website kan je makkelijk zelf onderhouden. Ik maak je website met een gebruiksvriendelijk systeem (CMS of Content Management Systeem) waarmee je zelf de inhoud van je website kan aanpassen. Het technisch onderhoud kan je best uitbesteden aan een professionele webmaster. Als je geen grondige kennis hebt van de materie, loop je immers het risico brokken te maken.

Onderhoudscontract

Als je zelf niet de zin of de tijd hebt om de inhoud van je website te onderhouden, dan kan ik dat voor jou doen.  Wil je ook het technisch onderhoud uitbesteden dan kunnen we misschien beter ineens een onderhoudscontact afsluiten.

Kostprijs voor de website

Geen vaste tarieven meer voor het bouwen van een website. Jij bepaalt zelf hoeveel je voor mijn werk zal betalen via  waardebepaling achteraf.
Hou vanaf het tweede jaar wel rekening met een jaarlijks te betalen bedrag van 75,00 euro per jaar voor de huur van hosting (webruimte) en je domeinnaam.

contact


 

Pin It on Pinterest

Share This