Onderhoud website

Laat het onderhoud van je website aan mij over

Internet blijft zich steeds verder ontwikkelingen. Ook WordPress, de software waarmee jouw website is gemaakt stelt regelmatig updates beschikbaar. Soms is dat kleine beveiligingsupdate en soms is dat update met een compleet nieuwe functionaliteit. Niet enkel de WordPress software, maar ook de gebruikte themes en plugins krijgen regelmatig updates. Het onderhouden van een WordPress website is daarom niet altijd een kwestie van ‘Updaten en klaar’.

 

In het blogbericht Hoe onderhoud je een WordPress website? vind je een checklist van taken die belangrijk zijn voor het onderhoud van je website. Als je deze taken regelmatig uitvoert zal je website veilig en up-to-date blijven en zal hij ook optimaal blijven presteren.

Wat kan ik voor jou doen?

Zie je het niet zitten om je website zelf te onderhouden? Laat ons dan een onderhoudscontract afsluiten. Zo krijgt je website elke maand een onderhoudsbeurt en je krijgt ook nog eens 30 minuten technische ondersteuning per maand.

Deze technische ondersteuning kan zijn:

  • het uitvoeren van wijzigingen aan het design van de website (bijvoorbeeld uitbreiden van de website met nieuwe menu items/pagina’s)
  • bijwerken van inhoud van website (bijvoorbeeld wijzigen en/of publiceren teksten, foto’s blogberichten, evenementen)
  • op maat maken van afbeeldingen voor publicatie op de website.

FAQ

Hoe vaak zal je updates uitvoeren?

De standaard updates zullen eenmaal per maand gebeuren.

Als er een hele belangrijke update is die beveiligingsproblemen moet voorkomen, dan zal die uiteraard meteen aangepakt worden.

Meestal wacht ik wel een week of twee vooraleer grote WordPress of Divi update uit te voeren. Het is soms veiliger om even te wachten tot alle bugs eruit zijn.

Ben je 24/7 bereikbaar?

Neen. Ik werk enkel op weekdagen aan je website, van maandag tot en met vrijdag en vooral tijdens de normale werkuren. Soms werk ik ‘s avonds nog wel verder maar ik wil daar geen gewoonte van maken.

Kan ik niet gebruikte tijd voor technisch onderhoud overdragen naar de volgende maand?

Helaas, de niet gebruikte tijd voor technisch ondersteuning zal niet overgedragen worden naar de volgende maand.

Geef je een garantie?

Ja, ik kan je een 30 dagen geld terug garantie aanbieden. Als je vindt dat je niet de service krijgt dien je had verwacht, dan krijg je je geld terug. Dit kan enkel binnen de 30 dagen vanaf de start van het onderhoudscontract.

contact


 

Pin It on Pinterest

Share This