Ik google zowat alles. Van dingen die ik nodig heb voor mijn werk en dingen die me interesseren, tot het plannen van mijn volgende reis. Maar ook voor de aankoop van mijn nieuwe computer of voor een zoektocht naar een leuk restaurantje gebruik ik de hulp van de zoekmachine. Net zoals zo vele anderen ga ik er van uit dat alles en iedereen op het net te vinden is. Want als je niet te vinden bent betekent dat min of meer dat je niet bestaat. En als je wel te vinden bent, maar alleen op een stoffige amateuristische site, dan zoek ik liever verder.

Toch zijn er verrassend genoeg, nog altijd bedrijven die denken dat een website verspild geld is. Nochtans moet een bedrijf vindbaar zijn voor potentiële klanten, maar ook eventuele zakenpartners, investeerders en toekomstige werknemers.

Iedereen gebruikt het internet. Je kan je niet meer veroorloven om weg te blijven van het internet. Afwezigheid zet de deur open voor de concurrent, die wél die stap waagt.

Wil je geen klanten mislopen, dan kan je niet meer zonder website

  • Een goed gemaakte website kan de geloofwaardigheid van een kleine onderneming vergroten. De concurrentiepositie wordt daardoor sterk verbeterd.
  • Zoekmachines houden rekening met de lokale omstandigheden. Dat betekent dat een zoekopdracht door een potentiële klant uit Stekene naar bijvoorbeeld een fotograaf, eerst de fotografen uit Stekene laat zien.
  • Door goede informatie over producten, diensten, levertijden op het net te zetten, bespaart je onderneming zich veel tijd en kosten aan klantenservice en sta je bovendien op een goedkope manier 24 uur per dag beschikbaar voor je klant.

Ben je nu overtuigd en besluit je om zelf een website in elkaar te knutselen… niet doen! Besef goed dat geen website nog altijd beter is dan een belabberde website.

 

logo met vosje

Wil je graag op de hoogte blijven?

Vul dan je e-mailadres in...

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This