Leen

Leen De Vos
BE0835014305

Ik studeerde milieuzorg in Vilvoorde, administratief recht in Antwerpen, creatief boekbinden in Brugge en fotografie in Sint-Niklaas en dat laatste zelfs met een bijzondere vermelding. Ik heb vele jaren gewerkt als ambtenaar in Stekene en heb daar verschillende diensten doorlopen, van milieudienst, ruimtelijke ordening naar systeembeheerder, personeelsdienst tot webmaster.

Toch wel een beetje een duizendpoot geweest als ik dit zo lees. Het leuke hieraan is dat ik heel veel verschillende dingen heb gedaan wat me dan weer geleerd heeft om een brede kijk te hebben op de dingen.

Kortweg kan ik mezelf omschrijven als een creatieve en energieke geest, soms wel gevangen in een vermoeid lichaam.

Als fotograaf wil ik iets laten zien, ik wil tonen hoe ik het leven om me heen zie. Ik merk soms de kleinste details op die heel vaak niet meer gezien worden in de rush van het moderne leven.

Digitale logica omzetten in praktische dingen is een uitdaging: dat gaat van helpen bij een computer die tegenpruttelt, assisteren bij het gebruik van diverse digitale toepassingen tot websites bouwen voor kleine zelfstandigen en kunstenaars.

Als tegenpool heb ik ook het ambachtelijke nodig en kan ik me verliezen in het creatief boekbinden.

Je vindt me ook op

Laat iets weten


 

Kan ik iets voor je doen? Laat dan zeker iets van je horen. Ben je benieuwd naar meer foto's, handgemaakte boeken of heb je een website nodig, snuister dan zeker verder op deze website...

 

logo met vosje

Wil je graag op de hoogte blijven?

Vul dan je e-mailadres in...

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest

Share This